En hemmahelg i Värmland

Hej! Landade hemma i lägenheten för ca en och en halv timme sen, har varit hemma hos mamma och pappa i Värmland hela helgen och haft det bra! Det första jag gjorde när jag kom hem i fredags var att springa ut till hästarna i hagen som glatt hälsade mej välkommen hem, tog med mej Orin ut på en fredagsmystur och han hade blivit märkbart bättre i sina båda bakhovar, sist jag var hemma fick han på sej bakskor då han varit väldig ömfotad, så med skor runt om är han alltså nu mycket bättre och gladare!
 
I lördags hade jag och mamma mysdag, det hela började med mysfrukost och sen bestämde vi oss för att hjälpas åt att möblera om lite på övervåningen, allt är inte klart ännu men det kommer att bli så småningom. Efter att vi kånkat färdigt på möblerna så gick vi ut på långpromenad i höstsolen med hundarna, sen hem och fika lite. Senare på eftermiddagen hämtade jag lillebror vid tåget och när vi kom hem tog mamma och jag en mystur på Orin och Frida. När pappa kommit hem drog vi igång grillen och lite senare så blev det festmiddag med mycket god mat och massa skratt.
 
Idag har vi hunnit laga staketet, fikat och ridit/kört en mystur till i underbara höstvädret innan det var dags för mej att köra den långa vägen hem hit..
 
Här kommer några bilder från idag :)
från vänster: Frida, Orin, Bill och Tobago. Bull och Ran var i andra änden av hagen.
Orin <3
Ran <3
En liten minihumla
Åh justja, jag har ätit hemmaodlad jordgubbe idag också! Inte varje år man kan göra det i oktober :D
 
Hoppas att alla andra har haft en lika bra helg som jag!
Hörs snart igen, kram!
Hannah´s | |
Upp